Stuur een mail met uw wensen naar Martijn. Wellicht weet u al helemaal hoe het eruit moet gaan zien, of misschien is het nog maar een vage wens. Martijn zal contact met u opnemen om de details te bespreken en het proces met u door te nemen. Als het nodig is, komt hij bij u thuis om uw wensen te bespreken en de plek te bekijken waar het meubel terecht gaat komen.

Toning Interieuren beschikt over een eigen, goed uitgeruste werkplaats, voorzien van alle machinerie en gereedschappen om uw meubel naar wens te maken. Daarnaast werken we samen met een groep zorgvuldig geselecteerde leveranciers van afwerkmaterialen, zodat we een compleet product kunnen leveren.

Als Martijn genoeg weet, stuurt hij u een vrijblijvende offerte. Als u akkoord gaat, wordt uw meubel of interieur vakkundig in de eigen werkplaats gemaakt. Meubelmaken is een ambachtelijk proces en kost daarom tijd. De aflevertermijn wordt met u afgesproken op het moment dat u de offerte accepteert.

Wij kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent hoe uw meubel of interieur wordt vervaardigd. Wilt u eens langskomen om te zien hoe dat in zijn werk gaat? We maken graag een afspraak met u!

Uw kwaliteitsmeubel wordt thuisbezorgd en ter plekke gemonteerd.